Over

Huurovereenkomstcheck.nl

Lukasz van der Aa

Lukasz van der Aa

Oprichter en eigenaar van Huurovereenkomstcheck.nl en Tenant Solutions

Huurovereenkomstcheck.nl is een exclusieve dienst van Tenant Solutions. Hiermee kunt u op een laagdrempelige wijze onze service en expertise ervaren en inzetten.

Tenant Solutions adviseert uitsluitend gebruikers van zakelijk vastgoed. Commercieel Vastgoedeigenaren hebben de beschikking over talloze adviseurs, makelaars en kennis als het gaat over hun “corebusiness”. Voor de meeste bedrijven is vastgoed een noodzakelijke bijkomstigheid maar wel een die van grote invloed is op de bedrijfsvoering. Niet alleen de geschiktheid van het gebouw en de locatie zijn van cruciaal belang, ook de financiële en juridische aspecten van de huur- en koopovereenkomst kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering.

Vastgoedeigenaren maar ook makelaars hebben baat bij een ontransparante markt. Hoe weet je als huurder of je de juiste huurprijs betaalt? Zijn alle afspraken goed vastgelegd? Een huurovereenkomst komt pas weer op tafel als er een conflict is, en in dat geval wil je dat de afspraken helder en duidelijk zijn vastgelegd.

Veel bedrijven laten zich bij het aangaan van huurovereenkomsten adviseren door makelaars. Zij kennen tenslotte de markt en weten welke onderhandelingspunten relevant zijn. Maar makelaars adviseren ook in de meeste gevallen de verhuurder. Een dubbele pet dus. Tenant Solutions is ontstaan vanuit de behoefte om bedrijven te voorzien van solide advies en het voeren van onderhandelingen in het belang van de huurder. Er kan op deze manier geen sprake zijn van belangenverstrengeling en het enkel optreden namens huurders heeft als resultaat dat er huurovereenkomsten tot stand komen die het belang van de huurder voorop stellen.

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share